fbpx
-33%
,

inpods 12 Безжични слушалки – Bluetooth 5.0 -Черен


Характеристики:

Дълготрайна батерия: 100 часа в режим на готовност и поне 1-3 часа време за разговори / време за музика.

 

Обаждане със свободни ръце: Вграден, чувствителен HD микрофон в двете слушалки за ясни разговори с новия бинаурален стандарт. Това означава, че разговорът е стерео през двете слушалки с възможно най-доброто качество на звука.

Лесен за работа: Докоснете контролите за превключване между песни, музика и телефонни разговори.

Водоустойчив: Водоустойчив материал за осигуряване на високо качество на звука, когато слушалките се използват по време на спорт. Може да се използва отделно: използвайте слушалките като комплект за свободни ръце или ако искате да продължите да чувате заобикалящата ви среда. Използвайте и двете слушалки за перфектно стерео слушане.

26.90 лв. 39.90 лв.

Този inpods 12 е топ модел и най-качествената алтернатива на Airpods. Подходящ за всички смартфони! Благодарение на висококачествения Realtek Bluetooth 5.0 чип можете да се наслаждавате на музиката си по-дълго. За ваше удобство слушалките могат да се управляват на базата на сензорно управление, така че няма бутони върху слушалките. Благодарение на най-новата технология, слушалките се включват веднага щом ги извадите от кутията и се изключват веднага щом спрете да ги използвате. По този начин използвате батерията възможно най-ефективно.

Плюсове и минуси на Inpods 12:

+ Висококачествен Realtek Bluetooth 5.0 чип за стабилна връзка с голям обхват (10-15 метра!) и по-ниска консумация, за да можете да се наслаждавате на музиката си по-дълго!

+ Сензорно управление, така че няма бутони на слушалките

+ Стандартно безжично зареждане на кутията за зареждане

+ IPX4 устойчив на пръски

+ Бинаурално повикване, телефонни разговори в стерео

+ Автоматично сдвояване и изключване при премахване или поставяне на слушалките в кутията за зареждане

Категории: ,
Тегло 0.120 кг
Цвят

Черен

Свързване

Bluetooth

КОЛИЧКА

close