fbpx
-32%
, ,

Висококачествен Privacy стъклен протектор iPhone 14 Pro.


Снимката на продукта цели да покаже цвят и шарка ,ако има такава по него.Продуктът  е за посочената модификация на телефон в заглавието.

Лесно и бързо поставяне. Защита от появата на драскотини по сензорния дисплей на устройството. Защита при удар и изпускане. Следва извивките на телефона като не влияе на качеството на дисплея и не намалява видимостта.Дисплея на смартфона, се притъмнява при странично гледане и ще бъде напълно черен. Когато се погледне отляво или отдясно при минимум 35-градусов ъгъл.Благодарение на филтъра вграден в него. По този начин поддържате личния си живот на екрана в дискретност – скрит от тълпата в градски транспорт, заведения, кино и др.

16.90 лв. 24.90 лв.

Дискретният скрийн протектор не нарушава видимостта при работа с телефона .5D протектор.Който прилепва перфектно върху целият дисплей с по-плътно лепящо покритие Full Glue.Което прави протектора по-устойчив и прилепва идеално към целия дисплей. Протекторът е от истинско темперирано ламинирано стъкло (триплекс)

За да може при удар да не се разпръскват частици от него, а да остане в напукан вид, но съдържателно цялостно! Екстра защита и минимална щета при надраскване на протектора поради стъклената му структура! 100% чувствителност и деликатност при допир ! Олеофобно покритие ! Твърдост на повърхността 9Н *Протекторът има 9Н категоризирана твърдост, което означава, че може да издържа на драскотини от ножове и ключове, предлагащ превъзходна дълготрайност и защита от повреди.

Категории: , ,
Тегло 0.050 кг
Производители

За модел у-во

iPhone 14 Pro

КОЛИЧКА

close