fbpx
-43%

Анти статичен закален стъклен протектор за iPhone 12 Pro Max

Apple

Внимание!!!Уверяваме ви ,че протекторът е за ПОСОЧЕНАТА МАРКА И МОДИФИКАЦИЯ В В ЗАГЛАВИЕТО. Снимката е примерна !

Усъвършенстван прозрачен протектор за екран

Анти статичният протектор на екрана е с висока разделителна способност, ясно запазва всеки детайл от оригиналния екран, като ви дава естествено изживяване при гледане.

Несравнима защита

Този протектор за екран е направен от висококачествено високо алуминиево стъкло, което има по-здрава способност да се счупи, непреднамерен удар и да е устойчива на надраскване. И осигурява надеждна защита за вашия мобилен телефон.

16.90 лв. 29.90 лв.

Невероятен анти статичен

Статичното електричество е един от основните виновници, които причиняват привличането на прахови частици, но в момента, в който премахнете защитното фолио на екрана, малките частици ще бъдат привлечени към защитното фолио поради статично електричество, оставяйки грозни частици.

За да реши този проблем, анти статичният протектор на екрана използва иновативни материали за елиминиране на вредните статики, започвайки от детайлите, за да улесни инсталирането.

Чувствителност докосване

Изключително устойчив на вода и мазнини

Устойчив на размазване, предотвратява натрупването на пръстови отпечатъци и позволява лесно почистване, осигурява перфектно качество на изображението и яркост.

Анти пръстови отпечатъци

Лесен за използване

Категория:

КОЛИЧКА

close